Cu ochii pe calorifere! Colterm începe probele la cald

Colterm modifică programul de furnizare a încălzirii

Cu ochii pe calorifere! Colterm începe probele la cald

Pregătirea pentru funcționarea sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara, pentru sezonul de încălzire 2023-2024, intră în ultima etapă. În contextul temperaturilor exterioare în scădere, începând cu data de 16 octombrie, ora 8, până în data de 18 octombrie, ora 18, se vor desfășura, etapizat, probele la cald ale instalațiilor de încălzire, a comunicat Colterm.

„Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametri reduși, urmând ca, în funcție de variațiile temperaturilor exterioare, să fie efectuate ajustări: dacă temperaturile exterioare vor continua să scadă, parametrii de furnizare vor crește și se va trece la regim de livrare continuu sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții, ori chiar se va întrerupe, dacă situația o va impune.

Facem apel la toți abonații noștri să-și deschidă instalațiile interioare în primele zile de furnizare a căldurii, pentru a putea identifica eventualele probleme tehnice.

De asemnea, anunțăm că sunt posibile întreruperi temporare în livrarea căldurii pe anumite trasee, în cazul în care apar probleme tehnice la instalațiile de distribuție ale Colterm”, a transmis Colterm.

Societatea a precizat că echipe de intervenţie vor asigura asistență tehnică non-stop pe toată durata probelor la cald. Abonații pot apela Dispeceratul Colterm la numerele de telefon: 0256.494.133 și 0752.309.800 sau pot trimite sesizări la adresa de e-mail [email protected].

CITEŞTE ŞI: „Primăria Timișoara, prin primarul Dominic Fritz, a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților No Name”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *