Cu Maica Siluana, despre „Curajul schimbării”

maica siluana

Aula Magna a Universităţii de Vest va găzdui astăzi, la ora 18, conferinţa cu titlul „Curajul schimbării”, susţinută, la invitaţia Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din Timişoara, de Maica Siluana Vlad (foto).

„Apropiată de tineri mai ales în momente dificile și având mereu un cuvânt de nădejde pentru toți, Maica Siluana Vlad a susținut numeroase conferințe atât în țară, cât și în mijlocul comunităților de români din străinătate.

Printre temele pe care le-a abordat s-au numărat relațiile tinereții, treptele iubirii, familia în societatea de azi, sursa depresiei omului modern, cunoașterea de sine, viața duhovnicească.

Maica Siluana cunoaște tinerii și vorbește pe limba lor, dovadă fiind dragostea pe care și ei i-o poartă și recunoștința pentru răspunsurile pe care monahia le dă frământărilor acestora.

Atenția și sprijinul pe care le oferă celorlalți s-a concretizat în Centrul de Formare și Consiliere <> de la Iași, pe care îl coordonează.

Fie că am ascultat conferințele Maicii din înregistrări, fie că am citit cărțile sale, am auzit doar despre lucrarea pe care o face sau încă nu știm nimic despre toate acestea, avem acum ocazia să aflăm, să o întâlnim și să ne bucurăm de prezența sa”, subliniază reprezentanţii ASCOR Timișoara.

Conferinţa din Aula Magna este cu intrare liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *