Cu ei ne mândrim! Elevii din Timiş care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională au fost premiați

Cu ei ne mândrim! Elevii din Timiş care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională au fost premiați

Într-un cadru festiv, la Universitatea de Vest din Timișoara, au fost premiaţi elevii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională. Evenimentul „Un webinar de nota #10” face parte din calendarul Târgului Liceelor Timișene, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Sapphire România și Centrul Județean pentru Resurse și Asistență Educațională Timiș.

Nouă elevi din județul Timiș au avut performanțe remarcabile, aceșția fiind: Olteanu-Heel Lara, Ionescu Raluca, Lump Alexandra, Diaconescu Diana, Iancu Ioana, Lazar Casiana, Radulescu Bianca, Radu Mocan si Pop Cristian.

Pe lângă premierea propriu-zisă, organizatorii evenimentului au adresat întrebări celor 9, fiind o discuție liberă, principalul topic fiind „Cum poți ajunge să iei nota 10?”. Știm că programa este aceeași pentru toată lumea, am intrebat ce este de fapt diferit in rutina unui elev care a reușit să obțină această performanță. Cei nouă și-au mai prezentat liceele la care își doresc să meargă, planurile de viitor, metodele prin care învață cât mai eficient, dar și hobby-urile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cu ei ne mândrim! Elevii din Timiş care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională au fost premiați

  1. De menționat este și faptul ca în cadrul Liceului Nikolaus Lenau au fost 8 medii de 10 la bacalaureat. Niciunul dintre acești elevi nu a fost invitat la aceasta premiera.

Lasă un răspuns