CSM Oradea – SCM OHMA Timișoara se joacă astăzi. Meciul este televizat

CSM Oradea - SCM OHMA Timișoara se joacă astăzi. Meciul este televizat

SCM OHMA Timișoara și CSM Oradea se întâlnesc la 72 de ore distanță de la confruntarea ce a avut loc marți, în sala Constantin Jude. Dacă meciul din prima parte a săptămânii a fost o restanță din etapa a XIV, confruntarea de vineri (astăzi, 15 aprilie), ora 18,00 (arena Antonio Alexe) contează pentru runda a XXIX-a, penultima a sezonului regular din Liga Națională de baschet.

Cu zece victorii în cele mai recente 12 partide, alb-violeții merg pe terenul vicecampioanei pentru a continua cursa de obținere a unei poziții superioare înaintea play-off-ului.

Cele două formații sunt vecine de clasament: Oradea, pe IV, cu 45 de puncte (19 victorii/7 înfrângeri), gruparea noastră pe V, cu 44 de puncte (17 victorii/10 înfrângeri).

CITEŞTE ŞI: Captură impresionantă de droguri, arme, telefoane şi bani reuşită de Crima Organizată şi DIICOT Timişoara. Peste 30 de suspecţi reţinuţi

Orădenii au un meci mai puțin disputat și au câștigat marți, la Timișoara, cu 67-62. Partida de astăzi poate fi urmărită la Digi Sport 4 și la Look Sport 2, de la ora 18.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *