CSC Dumbrăviţa, victorii pe linie în retur! Ţinteşte promovarea în Superligă

CSC Dumbrăviţa, victorii pe linie în retur! Ţinteşte promovarea în Superligă

Echipele de tenis de masă de la CSC Dumbrăviţa au obţinut rezultate de excepţie la cele mai recente reprezentaţii. În returul Diviziei A, alb-verzii au reuşit victorii pe linie în meciurile disputate, atât la masculin, cât şi la feminin.

„Privim astfel încrezători spre primăvară, când ne aşteaptă jocurile de baraj pentru promovarea în elita tenisului de masă românesc”, au spus oficialii clubului timişean. La masculin, returul Diviziei A s-a disputat chiar la Dumbrăviţa.

Întărită cu experimentatul jucător rus Stanislav Golovanov, echipa din comuna situată lângă Timişoara nu a avut emoţii în cele şase confruntări, pierzând un singur punct, cu SCM Gloria Buzău, celelalte cinci meciuri fiind câştigate cu 3-0.

CSC Dumbrăviţa a început returul de pe locul al doilea în seria a II-a, iar în urma acestor rezultate încheie această fază a sezonului pe prima poziţie. Urmează un baraj în dublă manşă cu a doua clasată din seria I, CSM Cluj-Napoca, pentru promovarea în Superligă.

La feminin, jocurile din returul Diviziei A s-au disputat la Moineşti, unde echipa antrenată de Nicoleta Husar a avut parte de confruntări dificile, foarte disputate, însă a reuşit să le câştige pe toate şi a încheiat competiţia pe primul loc, cu victorii pe linie după tur şi retur, aşteaptând „dubla” din play-off cu ocupanta locului al patrulea. Câştigătoarea acestui duel va promova în Superligă.

„Sunt încrezătoare că putem realiza tot ceea ce ne-am propus, adică promovarea în Superligă cu ambele echipe. Să sperăm doar ca sănătatea să le permită tuturor jucătorilor noştri să fie apţi pentru a face acest pas. A fost o mobilizare exemplară din partea tuturor.

La fete a fost foarte greu, surorile Mihaela Ilie şi Andreea Zanfir au dus greul, reuşind cu o concentrare maximă, sub o presiune destul de mare, să poarte echipa spre aceste victorii. Mihaela chiar fusese bolnavă la începutul săptămânii trecute, nu a fost complet refăcută, dar şi-a dorit enorm să joace şi să pună umărul la promovare.

CITEŞTE ŞI: Meci greu pentru SCM Politehnica Timișoara, în Cupa României. Surpriza de la aruncarea simbolică de start

Iar la masculin s-a simţit impactul suflului nou pe care l-am dat echipei prin legitimarea lui Golovanov. Este cu totul altceva să ştii că ai un jucător bun şi experimentat, care este capabil să îţi obţină două puncte. Dar şi tinerii noştri Bogdan Badea şi Daniel Moldovan au avut prestaţii bune, pe ei am mizat mai mult. Cu toţii şi-au dorit foarte mult această promovare, mai ales cei doi. Se vede că au mai crescut, având meciuri în picioare şi în campionatul Italiei”, a afirmat Nicoleta Husar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *