CSC Dumbrăvița participă la un puternic turneu juvenil. Atletico Madrid, Juventus Torino și Ajax Amsterdam sunt printre cluburile prezente

CSC Dumbrăvița participă la un puternic turneu juvenil. Atletico Madrid, Juventus Torino și Ajax Amsterdam sunt printre cluburile prezente

CSC Dumbrăvița participă la un puternic turneu juvenil. Atletico Madrid, Juventus Torino și Ajax Amsterdam sunt printre cluburile prezente.

Grupa de juniori născuți în anul 2010 a grupării CSC Dumbrăvița se pregătește de participarea la „Ravenna Top Cup”, un turneu internațional de mare anvergură. Întrecerea categoriei U14 se va desfășura în perioada 6-10 septembrie la Ravenna, localitate situată aproape de coasta Mării Adriatice, și reunește 90 de echipe din 11 țări, printre care și unele nume uriașe ale fotbalului european. Atletico Madrid, Juventus Torino și Ajax Amsterdam sunt printre cluburile participante la ediția din acest an a „Ravenna Top Cup”.

CSC Dumbrăvița, singura echipă românească prezentă în competiție, a fost repartizată în grupa P, unde va avea doar adversare din Italia: AS Roma, SSC Bari, Ravenna FC, SC Recale și Ospedaletti Calcio.

„Din ce am înțeles, este unul dintre cele mai mari turnee din Europa și noi suntem singurii din România care participă. Mergem acolo pentru copii, pentru experiența pe care o vor acumula, pentru că vor juca împotriva celor mai mari cluburi din Europa. Sperăm să facem o figură frumoasă. Nu punem deloc presiune pe ei, important e că participăm la o asemenea competiție.

Ne bucurăm că am nimerit cu echipe mari, precum Roma și Bari. Vă zic sincer, îmi doream să pic și cu Ajax, și cu Atletico, pentru copii. Dar sper să ieșim din grupă și să ne întâlnim în fazele superioare cu echipele puternice. Doar dacă joci cu cele mai bune echipe ajungi să progresezi. Copiii sunt entuziasmați, turneul acesta a fost toată vara un factor în plus de a se pregăti foarte bine”, a declarat antrenorul grupei 2010, Adrian Ștefan.

CITEŞTE ŞI: Începe un nou sezon în Liga Zimbrilor: SCM Politehnica Timişoara – CSM Focşani, în prima etapă. Programul complet al turului

În total, 90 de echipe se vor duela la categoria U14 a „Ravenna Top Cup”. Acestea provin din 11 țări: Italia, Spania, Slovenia, Croația, San Marino, Japonia, Olanda, Serbia, Grecia, Ungaria și România. Participarea la „Ravenna Top Cup” a fost posibilă cu sprijinul Clubului Sportiv Comunal Dumbrăvița, care asigură transportul, și a implicării generoase a părinților.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *