CS Krepelka Motorsport, victorios la Râșnov

Alexandru Krepelka 12

CS Krepelka Motorsport a câștigat aurul la ambele clase în care a avut sportivi în cadrul etapei a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă, întrecere organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Alin Cristea a fost una din surprizele rundei menționate, clasându-se pe prima poziție la N1 la prima sa participare la această clasă, acesta bifând totodată prima experiență competițională la volanul unui minunat Citroen Saxo de 1.600 cc.

Alexandru Krepelka a fost trădat de ambreiajul mașinii sale pe toată durata etapei de la Râșnov, suferind un abandon tehnic înaintea manșelor de concurs.

„Albinuța” clubului timișorean de automobilism a fost din nou Mihai Alexandrescu, care pe lângă că a câștigat detașat Grupa 1 de la Dacia Revival, a mai obținut locul secund la mașini istorice până în 1.300 cc și tot poziția a doua în clasamentul Open la Dacia Revival.

„Le mulțumim partenerilor noștri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Crețu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea și Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, campion național la viteză în coastă și totodată președintele clubului Krepelka Motorsport.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă se va desfășura pe 5 iunie la Rânca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *