CS Krepelka Motorsport, şapte podiumuri în penultima etapă

Doi piloţi de la clubul timişorean Krepelka Motorsport au încheiat pe primele poziţii la clasa N1 în cadrul etapei de la Câmpulung Muscel a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Campion naţional încă din runda precedentă, Alexandru Krepelka (Honda Civic) s-a clasat pe locul al doilea, în urma colegului său Ionuţ Moisii (Citroen Saxo). Podiumul a fost completat de bucureşteanul Costin Popescu (Honda Civic).

Înainte de căderea cortinei, Krepelka conduce cu 178 de puncte şi este urmat, în ordine, de Ionuţ Moisii (136p), Costin Popescu (111p) şi Rareş Cruciţia (103p). Câştigător la N1, Moisii a fost al treilea la clasa rezervată debutanţilor, aducând încă o medalie pentru Krepelka Motorsport.

Tot la Trofeul Câmpulung Muscel, Adrian Măduţă (Peugeot 306), un alt pilot al clubului menţionat, a încheiat pe primul loc la H3, pe trei la două roţi motrice şi pe doi la Diesel, la cea din urmă clasă fiind urmat de Dragoş Savloschi (BMW 330CD), legitimat şi el la echipa timişoreană de automobilism.

„Le mulţumim partenerilor privaţi Jabri Sohail Tabrizi, Mirko Peroni, Dan Lazăr, Leonard Hantig, Cristian Rus şi Ion Tusan pentru susţinerea proiectelor sportive pe care le derulăm”, a punctat Alexandru Krepelka, care şi-a trecut în cont la Rânca, în a doua zi a lunii septembrie, primul titlu naţional în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Următoarea etapă, ultima din actuala ediţie a întrecerii menţionate, va avea loc în zilele de 13 şi 14 octombrie la Poiana Braşov.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns