Cristian Moș: „Nu rup din voturile nimănui, sunt o opțiune în plus”

Cristian Moș: „Nu rup din voturile nimănui, sunt o opțiune în plus”

După ce și-a anunțat candidatura independentă pentru funcția de primar al Timișoarei, Cristian Moș a fost atacat de fanii înrăiți ai lui Dominic Fritz care l-au acuzat că a intrat în această luptă doar ca să-i fure actualului primar din voturi.

Întrebat dacă aceasta este strategia lui de campanie, Cristian Moș răspunde: „Evident că acesta este un mare neadevăr, fanii din online ai actualului primar sunt rupți de realitatea de pe stradă, acolo unde like-urile nu se dau pe vorbe frumoase, poze artistice și randări cu ce «vom face. Pe stradă oamenii își spun nemulțumirile și ele sunt destule.»”

După ce a demascat situația actuală din filiala USR Timiș, care din cea mai mai puternică filială USR din România a ajuns, sub conducerea lui Dominic Fritz, doar un instrument de manevră pentru interesele unui grup restrâns de persoane, Moș a povestit cum a fost contactat de foarte mulți oameni, atât din interiorul partidului, cât și din Timișoara, care l-au încurajat să candideze la alegerile din 9 iunie.

„La început am crezut că e normal să mă sune nemulțumiții să mă încurajeze să fac acest pas, dar apoi am început să ies și pe stradă, la strâns de semnături, și nu mică mi-a fost mirarea când foarte mulți dintre timișoreni îmi spuneau că deși au votat USR în 2020 sunt dezamagiți și acum nu-l vor mai vota pe Fritz, dar nici pe Robu nu mai pot pune ștampila.”, a povestit Cristian Moş.

Faptul că echipa din jurul lui Dominic Fritz a încercat să manipuleze opinia publică încă de la început, făcând să pară că Moș a fost trimis în luptă ba de PSD, ba de Robu, este dovada clară că aceștia s-au închis în bula lor unde Fritz e împăratul și nimeni n-are curajul să-i spună că, departe de viața din virtual, nu toți cetățenii au un altar cu fața lui la care se închină zilnic.

„Nu e nimic nou în acest gen de derapaj, am văzut aceeași greșeală făcută și de fostul primar al Timișoarei. Acum patru ani, era orbit de like-urile din social media, dar realitatea din teren îl contrazicea. Există și cărți pe această temă, sunt unele caractere mai slabe care, atunci când se văd în funcții de conducere, pur și simplu își pierd capul și uită că au și mari responsabilități.”, a declarat Moș.

Cristian Moș spune că vrea să candideze pe 9 iunie pentru că are proiecte și soluții pentru Timișoara, iar în perioada următoare urmează să le prezinte timișorenilor.

„Ca în orice democrație sănătoasă, am tot dreptul din lume să-mi prezint proiectele pentru Timișoara, iar timișorenii vor putea să mă voteze dacă își doresc să le vadă implementate.”, a transmis acesta.

Cristian Moș este cel care a format echipele din USR Timiș care au câștigat în județ majoritatea alegerilor europarlamentare, parlamentare și locale din ultimii ani.

În 2021, când a predat mandatul de președinte USR Timiș spre Dominic Fritz, care și-l dorea cu tot dinadinsul, ambiţia lui Moș a fost aceea ca USR Timiș să termine munca de extindere în toate cele 99 de localități din Timiș, pentru a fi pregătiți pentru acest 2024 plin de campanii electorale, unde Timișul avea șanse reale să fie primul județ din România complet liber de partidele vechi.

În schimb, sub Dominic Fritz, filiala județeană a dispărut aproape complet de pe radar, astăzi nefiind active decât foarte puține filiale.

„Din punctul meu de vedere, Dominic Fritz a dovedit că este un lider foarte slab și a ales doar să se înconjoare de personaje care nu-i opun niciun fel de rezistență, chiar și atunci când deciziile sale sunt profund greșite. Faptul că acum susține că eu am intrat în această luptă doar ca să-i încurc lui socotelile îmi confirmă convingerea că pentru el nu este important procesul democratic, ci doar ca toată lumea să stea aliniată în spatele lui.”, a mai declarat Moș.

Cristian Moș este o opțiune pentru timișorenii care vor un primar care muncește încă din prima zi de mandat, nu doar în ultimele luni.

Fără dorință de afirmare la show-uri tv, pe scene de spectacol sau în social media, Cristian Moș a demonstrat atât în mediul privat, unde a construit de la zero departamente cu rezultate remarcabile în domenii ca realizarea de aparatură medicală, dar și în Consiliul Județean Timiș, unde, fiind singurul reprezentant al partidului din care provenea, a reușit să construiască în jurul său echipele care au adus pentru Timiș unele dintre cele mai importante sume de bani din ultimii patru ani.

CITEŞTE ŞI: Canotorii de la CSM Timișoara primesc un prim semnal de susținere: proiect de HCL pentru teren


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *