Cristian Bud a plecat de la Poli Timişoara

La solicitarea jucătorului Cristian Bud, miercuri, clubul Poli Timișoara a reziliat contractul cu atacantul venit pe Bega în iunie 2017 şi care nu a reuşit să impresioneze.

Pe de altă parte, clubul alb-violet a asigurat condiițiile pentru achitarea a două salarii către jucători, respectiv staff-ul tehnic.

”Este foarte important să asigurăm liniștea la echipă și să ne ținem cuvântul față de fotbaliști, mai ales în condițiile în care în sezonul trecut s-a realizat o performanță în care absolut nimeni nu credea”, a declarat președintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi.

Fondurile pentru cele două salarii au fost rezolvate din surse private.

”Le mulțumim sponsorilor care au sprijinit Poli Timișoara în acest moment. Facem eforturi consistente pentru a stabiliza clubul și pentru a-i răsplăti pe cei care joacă sub culorile alb-violete”, a spus vicepreședintele Radu Birlică.

Foto: acspoli.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cristian Bud a plecat de la Poli Timişoara

  1. bine ca a plecat Bud ,eu am crezut ca-l cheama Elek , undei Popovici ,ca nu am mai auzit nimic de el de cand a pus umaru serios ,ca de altfel si ceilalti la redresarea corabiei .Popica ,rogute ,sti ca joci cel mai urat fotbal ,avand in vedere ca ai cativa jucatori de isprava ,pana si Iuventus joaca mai frumos ,ai vazut Iesu ,cum si-a ajutat rivala pe Botseni ,noi ce facem tot plangem ,ca nui una ,alta ,parca la Iesi e si de aia nu au ezitat sa-l umileasca pe Cioban ,inclusiv cand D-nia voastra cand a-ti fost pe plaiuri Moldoave parca altfel jucai si nu erai nici oltean nici italian ,tot taran de la Pesac ai fost si atunci sau pe vremea aceea nu se baga Mama dvs . in tactica . Hai Popica ,ca stiu ca poti mai mult .

Lasă un răspuns