Cristian Bărbuţ rămâne la ACS Poli

Cristian Barbut Poli Timisoara

Plecarea stelistului Adrian Popa la Reading, în liga a doua din Anglia, a dus la apariţia zvonului că înlocuitorul său în formaţia roş-albastră va fi Cristian Bărbuţ, de la ACS Poli Timişoara.

Tehnicianul Ionuţ Popa a lăsat să se înţeleagă că nu există nici o ofertă concretă pentru mijlocaşul de bandă al formaţiei bănăţene, despre care s-a mai scris că se află pe lista de transferuri a formaţiei slovene Olympic Ljubljana.

„Nu am auzit de această variantă. Bărbuţ este al nostru, nu am auzit să se vorbească despre plecarea lui de la Poli. Este o problemă întâlnită şi la alte echipe. Se află în ultimele şase luni de contract şi va juca dacă îşi va face datoria”, a declarat liderul staff-ului polist.

Ionuţ Popa a vorbit şi despre situaţia mijlocaşului central Alin Ignea, nerefăcut complet după accidentarea gravă suferită în vara trecută: „Nu ştiu dacă Ignea poate să fie o soluţie pentru noi în următoarele trei-patru luni. El a avut o accidentare gravă şi urmează un program de recuperare. Aşteptăm să se refacă, este un băiat deosebit, are un caracter frumos. Se pregăteşte serios şi poate că în aprilie sau în mai va fi apt de joc”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cristian Bărbuţ rămâne la ACS Poli

  1. ma mir ca sugubat cum e Ionut Popa ,nu le-a spus celor interesati de soarta lui Barbut ,ca mai trebuie sa mai stea la Poli pana -i mai creste Barba ,ca inca e Barbut.

Lasă un răspuns