Crimă oribilă la Timișoara! După ce şi-a înecat fiica de 4 ani, o educatoare şi-a tăiat venele şi a băut erbicid

politie 3

În loc să aibă parte de îmbrățișarea tandră a mamei, o fetiță de patru anișori din Timișoara a fost ucisă de cea care i-a dat viață și ar fi trebuit să o ocrotească. Oribila crimă a avut loc în cartierul Ronaț din Timișoara și, se pare, mama, Oana Neț, ar fi avut o ceartă cu soțul ei.

După ce a înecat micuța în cadă, a încercat să-și taie venele, apoi tot mama a fost cea care a alertat autoritățile. Femeia în vârstă de 38 de ani este educatoare la grădinița din Murani, iar în urmă cu trei săptămâni a cerut concediu fără plată în speranța că va găsi un alt post, mai aproape de casă.

”Ea profesează de 15 ani, însă a cerut concediu pe motiv că naveta până la Murani pe care o realizează de cinci ani a obosit-o și dorea să găsească un post mai aproape de casă. Nu avea o stare psihică deteriorată.

Mama ei lucrează de asemenea în sistem, fiind titulară la Dumbrăvița. Este o familie respectată în comunitate”, a declarat Aura Danielescu, inspector-școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

După ce a comis crima, mama a încercat să-și taie venele de la mâini și a băut erbicid, fiind transportată la Spitalul Municipal din Timișoara.

Anchetatorii au stabilit, până în acest moment, că decesul fiicei Oanei Neț a survenit în urma asfixierii, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii.

”În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, activitate ce se va efectua în cursul zilei de azi. De asemenea, ulterior comiterii faptei, suspecta a încercat să se sinucidă prin tăieturi superficiale la nivelul brațelor și prin ingerarea unei substanțe toxice. În consecință, aceasta a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe Lângă Tribunalul Timiș.

Oana Neț a fost transferată la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *