Crimă mascată în incendiu, în vestul țării. Patru minori, principalii suspecți

politia 36

Patru minori, de 16 și 17 ani sunt suspectați de o faptă teribilă. Ei și-ar fi omorât un prieten, după care, pentru a șterge orice urmă a teribilei fapte, au provocat un incendiu, în speranța că flăcările vor masca crima.

CITEȘTE ȘI: Cu tichetele de vacanță se poate merge o singură zi la mare!

„La 112 a fost anunțat un incendiu la o baracă, în Reșița. Au intervenit de urgență 2 echipaje ale pompierilor, cu 2 autospeciale de stingere. La sosire, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifestă generalizat, cu flacăra, la întreagă construcție. După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în interiorul baracii unde, din nefericire, a fost găsită o victima carbonizată. Clădirea a fost distrusă în  întregime. În urmă cercetărilor efectuate la față locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intenționată a unei surse de aprindere. La față locului au acționat și mai multe echipaje ale Poliției și forțe ale Jandarmeriei”,  transmit reprezentanții ISU Caras-Severin.

Polițiștii au reușit să descopere ce s-a întâmplat, de fapt. Patru minori și un bărbat de 29 de ani au băut toată noaptea, împreună. Spre dimineață, minorii și-au amintit de un conflict mai vechi pe care la-r fi avut cu victima și s-au răzbunat.După care l-au abandonat într-o baracă, apoi au dat foc construcției.  Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii exacte a cauzei decesului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *