Crimă la Timișoara. Un tânăr a fost omorât și abandonat lângă o terasă (Video). Update: Victima a fost identificată, poliția are trei suspecți

crima 21

Un tânăr a fost omorât și abandonat într-o baltă de sânge la Gara de Nord din Timișoara, lângă o terasă. Crima oribilă a avut loc noaptea trecută, iar ucigașul este căutat de poliție.

Tânărul găsit fără suflare nu avea acte asupra lui, oamenii legii încearcă să-l identifice. El a fost omorât cu o lovitură de cuțit, în apropiere de linia de la care pleacă trenurile de Reșița, conform observatornews.ro.

Alarma la 112 a fost dată de un trecător, care l-a găsit pe tânăr prăbușit fără suflare pe caldarâm.

CITEŞTE ŞI: Coronavirusul se răspândește în Balcani: „În Serbia există riscul unei catastrofe” / Crește curba de contagiune în România și Bosnia

Polițiștii de la Transporturi Feroviare și de la IPJ Timiș au început cercetările, care sunt îngreunate de faptul că victima nu are asupra sa acte de identitate.

Video pe observatornews.ro.

 

UPDATE: Tânărul ucis, în această dimineață, în Gara de Nord din Timișoara a fost identificat de polițiști. Florin Rafa, de 33 de ani, era din Sibiu, se întorsese recent din Germania, unde lucrase la un circ și își căuta loc de muncă. Noaptea trecută, în fața unui cazino din Timișoara, între Florin și alți trei indivizi a avut loc o altercație.

Lucrurile au degenerat, iar unul dintre cei trei l-a înjunghiat pe Florin cu un cuțit în zona pieptului. Agresorii l-au abandonat apoi pe tânăr într-o baltă de sânge, nu departe de linia de la care pleacă trenurile de Reșița în stația CFR Nord.

Se întâmpla în jurul orei 4.00, joi dimineață. Oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, identificând trei suspecți. Aceștia din urmă sunt căutați și la această oră de polițiști.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *