CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! Bărbat găsit cu gâtul tăiat

criminalisti1

Un bărbat cu gâtul tăiat a fost descoperit pe şantierul viitorului mall care se ridică pe platforma fostei întreprinderi Înfrăţirea din Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, a declarat miercuri, pentru BIHOREANUL, că victima a fost găsită în noaptea de marţi spre miercuri, iar la locul crimei a descins un echipaj complex de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Bihor, care au declanşat ancheta în caz.

În urma cercetărilor, principalul suspect de comiterea oribilei fapte a fost prins.

Este vorba despre Gheorghe Barna care, împreună cu victima sa, Mircea Radu, şi cu încă alţi doi orădeni, trăia într-o cameră improvizată între dărâmăturile fabricii.

Un coleg de cameră al celor doi a povestit că victima şi criminalul erau cei mai buni tovarăşi. „Mergeau împreună la muncă, mai lucrau la negru şi împărţeau tot, mâncare, băutură. Dar se mai şi certau, că Barna era nebun la beţie”, explică bărbatul.

Aşa s-a întâmplat şi marţi noaptea, când victima a făcut greşeala să bea toată sticla de spirt sanitar pe care o aveau. „Eu dormeam la locul meu şi am auzit că se ceartă pe spirt, dar m-am întors spre perete, că Gyuszi (Gheorghe Barna, n.r.) e rău la băutură şi n-am vrut să se ia şi de mine”, a spus bărbatul.
Câteva minute mai târziu, însă, s-a făcut linişte, iar apoi l-a auzit pe Barna plângând. „Zicea că şi-a ucis cel mai bun prieten. M-am ridicat, am luat lumânarea şi am văzut că, într-adevăr, Mircea Radu e mort”, mai spune Manea.

Ulterior, criminalul a luat cadavrul şi l-a târât afară, aruncându-l în şanţul din faţa clădirii, unde a şi fost descoperit de paznicul unei firme din apropiere, care a sunat apoi la 112.

Autorul, după cum susţine tovarăşul său de cameră, a fost ridicat de anchetatori încă din timpul cercetărilor efectuate la locul crimei. Bărbatul e cunoscut orădenilor ca fiind cel care, toamna trecută, a ameninţat că se aruncă de pe acoperişul fostei fabrici, revoltat că autorităţile urmau să-i demoleze locuinţa improvizată între pereţii clădirii.

Atunci, protestatarul a fost coborât de pompieri şi transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD.

Sursa: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns