Crește numărul cazurilor de COVID-19 la Făget. Autoritățile au început să ia măsuri

faget 5

În localitatea timișeană Făget continuă să crească numărul persoanelor infectate cu coronavirus. Deocamdată sunt 21 de cazuri de COVID-19 confirmate în Făget.

Conform primarului, Marcel Avram, toate persoanele sunt izolate la domiciliu.

“Primăria orașului Făget a luat toate măsurile pentru a ajuta oamenii și pentru a-i face să înțeleagă că prevenim răspândirea acestui virus în localitate. Primăria noastră a reactivat echipele care ajută persoanele aflate în izolare, le ajută asigurându-le masa, pachete cu tot ceea ce au nevoie pentru ca ei să poată să rămână acasă și să poată respecta izolarea”, spune primarul Marcel Avram.

În localitatea timișeană este în curs o anchetă epidemiologică, după ce, săptămâna trecută au apărut primele cazuri de infectare cu noul coronavirus. Alte cazuri mai sunt în comunele din preajmă, a mai adăugat Avram.

Ca urmare, Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă a luat deja decizia de a suspenda pentru următoarele 2 săptămâni Târgul săptămânal organizat vinerea, la Făget.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Crește numărul cazurilor de COVID-19 la Făget. Autoritățile au început să ia măsuri

  1. Renașterea informativa bine nu publicati tot ce auziți pentru ca sunt minciuni umflate de primar și cei de la DSV timisoara cu care sunt in strânse relații !

Lasă un răspuns