Crește interesul imobiliar în zona rurală timișeană

Dezvoltarea imobiliară extraordinară de pe piața timișoreană este binecunoscută, municipul de pe Bega fiind foarte atractiv din acest punct de vedere. În ultima vreme, însă, se constată un interes crescut și în localtățile situate nu chiar la ”buza” Timișoarei, ci la 30-40 de kilometri distanță.

CITEȘTE ȘI: Peste 4.100 de elevi din Timiș, înscriși la examenul de Evaluare Națională

Este și cazul de la Șandra, unde deja s-au ridicat aproximativ 70 de case individuale, aflate la ieșirea spre Sânnicolau Mare. Aceatea fac parte dintr-un PUZ care cuprinde îm total 133 de locuine, acordate tinerilor în baza Legii 15/2003. Este de așteptat ca dezvoltarea imobiliară să fie și mai mare, odată ce a fost aprobată introducerea canalizării în toată comuna, urmând a se realiza licitația necesară.

De asemenea, la Șandra a fost construit un sediu pentru noul centru medical de permanență, astfel încât localnicii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Timișoara. ”Totul e gata, urmează să fie prelut de un medic-coordonator”, a declarat Luchian Savu, primarul comunei. Șandra număr în prezent 3.200 de locuitori, populația fiind în ușoară creștere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns