Creşte calitatea apei într-o localitate timişeană

O localitate timişeană va avea apă mai curată şi mai bună. Autoritatea publică locală se concentrează în materie investițională pe cele două proiecte mari aprobate pentru a primi finanțare guvernamentală. Primul dintre ele, în valoare de 12,3 milioane lei, vizează extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă al comunei, care va deveni mult mai bună.

Conform primarului din Iecea Mare, Liviu Tomulea, prin această investiție se va înlocui rețeaua pe anumite porțiuni, respectiv se va face o optimizare a dimensiunii ei în funcție de consum, pe fiecare stradă a localității.

De asemenea, branșamentele individuale vor fi mutate din curțile gospodăriilor pe domeniul public, aceasta pentru un mai bun acces la citirea contoarelor decât cel din prezent.

Al doilea obiectiv finanțat, cu 2,7 milioane de lei, îl constituie reabilitarea, modernizarea și dotarea dispensarului comunal. Astfel, clădirea va fi adusă la nivelul cerințelor din prezent, iar serviciile medicale de care vor beneficia cei peste 2.200 de locuitori vor fi net îmbunătățite.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns