Crește blocul ANL pentru tinerii medici

ANL 1 1

Agenția Națională pentru Locuințe are în execuție 30 de apartamente, destinate medicilor, pe str. Ion Ionescu de la Brad, nr.1 .

CITEŞTE ŞI: Baron local timișean, executat exemplar de primari

Obiectivul de investiție, cu o valoare contractată de 3.975.752,06 lei, se derulează prin programul guvernamental de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii.

Programul vine și în sprijinul medicilor rezidenți și al tinerilor specialiști din domeniul sănătății, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței.

CITEŞTE ŞI: Creșă într-o comună timișeană

Locuinţele (apartamente) sunt construite pe terenul pus la dispoziţia agenției de către Primăria municipiului Timişoara, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor.

După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale, în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces.

Investiţia este realizată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), desemnată ca agenție de implementare. La nivelul județului Timis, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 749 de unități locative.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Crește blocul ANL pentru tinerii medici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *