Cresc veniturile medicilor de familie

CJASTM

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş precizează că începând cu luna aprilie, veniturile medicilor de familie din judeţ cresc.

“Conform noului contract-cadru de acordare de servicii medicale şi a normelor metodologice de aplicare, medicina de familie primeşte din această lună bani în plus, prin creşterea valorii punctului minim garantat de la 4,8 lei la 5,8 lei per capita şi de la 2,2 lei la 2,8 lei per serviciu”, afirmă Victor Dumitraşcu, preşedinte-director general CJAS Timiş.

CITEȘTE ȘI: Automatul de pizza, ultima fiță în Timișoara

O altă noutate importantă pentru pacienţi, adusă de contractul-cadru din acest an, este cea referitoare la posibilitatea ridicării reţetei medicale de către un bolnav, începând cu data de 1 iulie, din orice farmacie din ţară aflată în contract cu sistemul asigurărilor sociale de sănătate, indiferent de localitatea unde a fost prescrisă reţeta medicală.

În contract cu CJAS Timiş se află 422 de medici de familie, din care 248 în Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cresc veniturile medicilor de familie

  1. Nu le este rusine, nenorocitii!!! Adica la medicii de familie cresc veniturile cu cativa lei, iar la cei din spitale cu 10.000 – 15.000 de lei?! Auzi, punctul la sevicii creste cu 60 de BANI! Ca sa intelegeti, o consultatie la medicul de familie creste de la 10 lei, la 10 si 60 de bani!Sa le fie pentru coliva!

    1. Cum de te-au trecut clasa , la matematica pe care o afisezi?Daca s-a marit de la 2,2 lei la 2,8 lei , asta inseamna ca de la 10 lei se trece la 12, 80 lei.. asta ca exemplu, iar de la 4,8 la 5,8 e cam 22%.. sigur ca e putin , dar tu habar n-ai de matematica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *