Cresc salariile la Poliţie. Ce poliţişti vor avea venituri mai mari începând de luna viitoare

IPJ Timis

Poliţiştii vor beneficia, începând din luna februarie 2018, de majorări salariale prin creșterea unor sporuri, informează Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat de presă.
De majorări vor beneficia peste 28.000 de polițiști.

„Având în vedere resursele bugetului anului 2018, MAI va asigura o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuro-psihică de la 5 % la 10%, începând cu 1 februarie 2018, dar și acordarea acestui spor pentru mai multe categorii de polițiști. Alți polițiști din domeniul arest-transfer vor primi o indemnizație pentru pază și supraveghere. De aceste creșteri vor beneficia peste 28.000 de polițiști”, se arată în comunicat.

Vor beneficia de sporuri polițiștii de la acțiuni speciale şi poliţiştii cu atribuţii pentru cercetarea la fața locului: judiciariști, criminaliști, pirotehniști, conductori câini etc.

În plus, începând cu anul 2018, se acordă o indemnizaţie pentru pază şi supraveghere de 5% pentru poliţiştii care asigură paza, escortarea şi supravegherea deţinuţilor, reţinuţilor, arestaţilor preventiv, pe timpul efectiv prestat în astfel de condiţii. Aceste majorări vin pentru stimularea unor polițiști care desfășoară activități deosebite și care sunt similare cu cele de poliție judiciară, scrie newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cresc salariile la Poliţie. Ce poliţişti vor avea venituri mai mari începând de luna viitoare

  1. Dar nu vorbeste nimeni de sporul care se taie cu aceeiasi data. Adevarul e urmatorul, ca sa fim corecti se da 5% in plus calculat la salariul de 700 lei ( asa se calculeaza salariile in politiea RO in 2018 ) adica 35 lei si se taie un spor de 400 lei pe luna. Se taie acest spor probabil din caza ca sefii nu beneficiau de el in loc sa se extinda sporul de 400 lei la toti care merita. Veti vedea fluturasii din februarie in comparatie.

  2. Bună , aveți dreptate în celelalte structuri din M.A.I nici măcar nu te poți gândi la aceste sporuri,deși legal am putea fi beneficiari ai acestor sporuri. Probabil și lipsa sindicatului este un factor esențial în neacordarea acestor drepturi.

  3. Spor de suprasolicitare neuro-psihică!!! Pai la militienii nostrii ar trebui calculat la neuron, iar cum la fiecare militian numarul tinde spre zero s-ar putea elimina si sporul asta …. hai, nu mai fiti tigani – nu va meritati banii ca sunteti GOLANI.

Lasă un răspuns