Creșă, grădiniță, școală: Pledoarie pentru educație într-o comună timișeană

Comuna Șag va avea trei noi obiective educaționale: creșă, grădiniță și școală.

”În urma eforturilor susținute si a deplasărilor la Bucuresti, am primit oficial confirmarea că obiectivul  privind creșa din Șag a fost inclus pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Urmează, conform procedurilor, să demarăm următoarele etape necesare, respectiv studiu de fezabilitate, proiect etc.

CITEŞTE ŞI: S-a decis: zile libere plătite pentru părinți, în perioada suspendării școlilor

De asemenea, în urma analizelor efectuate cu colegii din primărie, vom demara proiectul de extindere a școlii, care presupune construcția unui nou corp de clădire.  Nu am uitat nici de extinderea grădiniței, pentru care obținusem finanțare, dar a fost blocat proiectul de fostul consiliu local. Sub auspicii mai pozitive, anul acesta voi introduce pe ordinea de zi din nou proiectul pentru aprobare în consiliu. Cele trei investitii vor întregi zestrea educaționala din comuna noastră”, a declarat Flavius Roșu, primarul comunei Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
sag 11 noiembrie 2020
marea asfaltare in cartierul manastire s-a terminat ca au trecut alegerile locale doua strazi si acelea nu in totalitate. asteptam alegerile din 2024?
Margareta 10 noiembrie 2020
Mai puteti sa inghititi minciunile acestui primar care isi face campanie politica pe spatele prostilor din Sag. Nu are nimic terminat tot ce a inceput sunt afaceri personale si spagi la formele PSD-ului.Si-a batut joc de bani cai nepriceput si condus de hoti.