Credite pentru proiectele Primăriei Timișoara

Noi cetățeni de onoare ai Timișoarei

La cea mai recentă rectificare bugetară realizată de guvern s-au alocat fonduri suplimentare pentru a finanța proiectele de investiții realizate de Primăria Timișoara pentru infrastructura culturală a orașului, proiecte asumate prin dosarul de candidatură TM 2021, devenit acum 2023.


CITEŞTE ŞI:musta Analizele care îți arată că poți face o formă severă de Covid. Cel mai eficient tratament, dezvăluit de medicul Musta


La solicitarea Primăriei Municipiului Timișoara, guvernul a alocat 105,87 milioane de lei, din care 10,34 milioane de lei pentru cheltuielile care vor fi efectuate în acest an, ca și credite bugetare, iar diferența de 95,53 milioane de lei pentru cheltuielile din anii următori, ca și credite de angajament.

Sumele sunt cuprinse în bugetul Ministerului Culturii, la titlul Transferuri între unități ale administrației publice, urmând să fie decontate de primărie în funcție de plățile pe care le vom face pentru proiectele de investiții.

Obiectivele aprobate prin OUG nr. 42/2019 privind stabilirea unor măsuri financiare pentru susţinerea desfăşurării Programului cultural naţional „Timişoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2021″, sunt redate în continuare, cu sumele aferente împărțite în credite bugetare (alocate anului în curs) și credite de angajament (alocate anilor următori).

Astfel, s-au alocat pentru reabilitarea şi refuncţionalizarea imobilului Filarmonicii „Banatul” – credite de angajament de 77.527.267 de lei; pentru reabilitarea termică şi reamenajarea parţială a parterului corpurilor A1, A2 şi B ale Palatului Culturii din Timişoara – credite bugetare de opt milioane de lei și credite de angajament de 5.849.290 de lei; pentru refuncţionalizarea clădirii Clinicii de dermatologie din funcţiunea de spital în spaţiu multicultural – credite bugetare de opt milioane de lei și credite de angajament de 3.525.116 lei; pentru reabilitarea cinematografului „Victoria” – credite bugetare de 1.398.084,3 lei și credite de angajament de 3.262.196,7 lei; pentru reabilitarea cinematografului „Dacia” – credite bugetare de 947.680,5 lei și credite de angajament de 5.370.189,5 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *