Cozmin Gușă REACȚIONEAZĂ după falimentul postului Realitatea TV: ‘Aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Florian Coldea, a reușit’

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a susținut luni că postul său de televiziune a intrat în faliment. El îl acuză pe Liviu Dragnea și pe „aparatul” său de acest lucru, printre care și pe Florian Coldea.

„Aparatul din jurul lui Liviu Dragnea, care îl include și pe Florian Coldea, a reușit înaintea campaniei electorale să obțină o decizie la cererea ANAF, definitivă și irevocabilă, de intrare în faliment a Realității Media.

Și-au văzut visul cu ochii. Decizia a fost publicată în urmă cu o oră. Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și în guvernarea Ponta au reușit să obțină această decizie în instanță care este de neașteptat pentru noi.

Ne așteptam ca instanța să dea dreptate unui demers corect făcut de noi de a salva Realitatea Media și nu de a da satisfacție unor oameni care batjocoresc statul român și legile țări, cum sunt cei de la ANAF sau de la Dragnea.

Noi am obținut un plan de organizare în urmă cu ceva vreme în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea și Teodorovici refuzase celălalt plan prin care ne angajam să plătim datoriile la stat.

Printr-o decizie corectă a instanței a fost aprobat celălalt plan de reorganizare care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem în condițiile în care toate cifrele noastre erau în regulă. Numai că venind acest șir de campanii electorale Dragnea și ai săi nu au nevoie de Realitatea TV.

Realitatea TV a rămas de ceva vreme singura televiziune independentă, după ce Digi24 a fost îngenuncheat. B1TV merge după dictare. Antena3 și RTV să nu mai comentăm.

Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală. Telespectatorii trebuie să știe că ni s-au blocat conturile ca să nu mai putem plăti nici utilități, salarii sau alte lucruri.

Al doilea lucru, printr-un demers ilegal, s-a încercat preluarea ilegală a Realitatea de la OSIM deși era ilegal. Tot în urmă cu trei săptămâni era să pierdem sediul deși avem chiria plătită la zi.

Am reușit în final să stabilizăm situația. Astăzi a venit această decizie de baros dată Realității Media deși aveam un plan de organizare aprobat”, a spus Cozmin Gușă în direct la Realitatea TV, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Cozmin Gușă REACȚIONEAZĂ după falimentul postului Realitatea TV: ‘Aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Florian Coldea, a reușit’

Lasă un răspuns