Cozi mari pe Calea Torontalului, din cauza unei gropi uitate pe șosea

Cozi mari pe Calea Torontalului, din cauza unei gropi uitate pe șosea

Cozi mari pe Calea Torontalului, din cauza unei gropi uitate pe șosea.

O poză trimisă de un cititor devoaleză din nou modul în care Doreii autorităților publice înțeleg ”să desăvârșească” până și cea mai mică și simplă lucrare.

CITEȘTE ȘI: Noua lege a laptelui și produselor lactate: Schimbări în etichetarea și comercializarea produselor

De mai bine de o săptămână, semnalează cititorul, la intrarea în Timișoara de pe Calea Torontalului, în intersecție, o groapă nu mai mare de 2-3 metri pătrați încurcă toată circulația: ”Lucrarea nu mai avansează. Am observat groapa lunea trecută. Se formează cozi mari, se circulă pe o bandă, pentru o groapă de doi-trei metri pătrați pe care nu mai vine nimeni să o acopere. Au uitat de ea? Chiar așa, să nu mai intereseze pe nimeni ce se face și cum se face?”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cozi mari pe Calea Torontalului, din cauza unei gropi uitate pe șosea

  1. Lucrari facute in batjocura…In Alios,cu ocazia reparatiilor de acu 2-3 saptamani,in apropierea pasajului de cale ferata,in loc sa astupe o ditamai groapa din asfalt,au pus un indicator rutier de…drum ingustat!Mai simplu decat sa o astupe,nu?De asemenea,portiunea de drum de vreo 800 de metri,din DJ691,intre limita judetului Timis si limita judetului Arad(800 de metri care probabil apartin judetului Bihor sau judetului Hunedoara) este plina de cratere imense,iar muncitorii care au reparat drumul,in loc sa le astupe,au aruncat asfaltul gramada in parcarea de la limita de judet…a fost mai usor sa il arunce in parcare decat in gropi…Bataie de joc pe bani publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *