COVID-19 doboară noi recorduri. În Timiş, unul din 20 de teste este pozitiv. Alertă la Timişoara, Dumbrăviţa şi Giroc

Unul din 20 de teste COVID-19 efectuate în județul Timiș a fost pozitiv, conform raportării de miercuri a autorităților. Au fost 88 de confirmări ale infecției cu noul coronavirusului din 1772 de teste realizate.

Astfel, au fost înregistrate 75 de cazuri noi: 34 în Timișoara, cinci în Dumbravița, patru la Periam, trei la Giroc, câte două Cenad, Giarmata, Gătaia, Saravale, Teremia Mică, Racovița, Variaș, Lovrin și câte unul în Bacova, Hodoni, Moșnița Veche, Moșnița Nouă, Traian Vuia, Recaș, Gelu, Buziaș, Sânnicolau Mare, Dudeștii Vechi, Nerău, Giarmata Vii și Șandra.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 13 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

CITEŞTE ŞI: Noi cazuri de coronavirus în școlile din Timiș. Patru unități de învățământ, în scenariul roșu

Potrivit autorităților, rămân active focarele de boală de la Centrul de Reabilitare Neuropsihiatrică din Lugoj și unitatea omonimă din Periam, Zopass Sânnicolau Mare și Timișoara (Valeo, Centrul pentru Vârstnici Tutunaru, Gelco Prod, Școala Gimnazială nr. 19, Liceul Logos, Clinica Nefromed).
Ieri, în spitalele COVID-19, erau internați 148 de pacienți, dintre care 17, în stare gravă la Terapie Intensivă.

De la începutul epidemiei, în Timiș au fost înregistrate 3.584 de cazuri de COVID-19, dintre care 158, soldate cu decesul pacientului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “COVID-19 doboară noi recorduri. În Timiş, unul din 20 de teste este pozitiv. Alertă la Timişoara, Dumbrăviţa şi Giroc

Lasă un răspuns