Noi cazuri de coronavirus în școlile din Timiș. Patru unități de învățământ, în scenariul roșu

La nivelul județului Timiș, datele relevă faptul că cinci elevi și șapte cadre didactice și nedidactice sunt spitalizate din cauza infectării cu SARS-CoV-2, iar 268 de elevi și 92 de profesori, cadre didactice auxiliare și nedidactice se află în izolare sau în carantină.

CITEȘTE ȘI: 75 de noi cazuri de coronavirus, în Timiș, în ultimele 24 de ore. Din ce localități sunt cei care s-au îmbolnăvit

De asemenea, au fost depistate alte cazuri noi printre elevii care învață în școlile timișene, aceștia provenind de la unitățile de învățământ din Saravale, Dumbrăvița, Colegiul Tehnic I.C. Brătianu și Colegiul Național Ana Aslan din Timișoara. Pe de altă parte, alte patru unități de învățământ din județul Timiș funcționează deja după scenariul roșu, activitățile didactice din aceste școli defsășurându-se în mediul virtual.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Noi cazuri de coronavirus în școlile din Timiș. Patru unități de învățământ, în scenariul roșu

  1. de ce nu se spune nimic de Generala 7 Sfanta Maria??? sunt cazuri de covid in Clasa 7. stiti ca Scoala nu se inchide vineri, luni si marti pe motiv ca „corpul de cladire nu este afectat”? de ce sunt pusi copii nostrii in pericol pentru niste ambitii prostesti? de ce NU se vorbeste niciodata de Sc Gen 7?

Lasă un răspuns