Cosmin Tabără: Timișoara are nevoie de dezvoltare și de oameni cu viziune, care să înțeleagă spiritul orașului, de mai mult respect, curățenie și liniște

Cosmin Tabără: Timișoara are nevoie de dezvoltare și de oameni cu viziune, care să înțeleagă spiritul orașului, de mai mult respect, curățenie și liniște

După ce, în urmă cu câteva zile, viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, și-a anunțat candidatura pentru funcția de edil-șef al capitalei Banatului, joi seara, a revenit cu un mesaj pe Facebook, în care a nuanțat motivele pentru care dorește să preia frâiele orașului.

„Sunt doi ani deja de când am preluat o responsabilitate enormă: funcția de viceprimar al Timișoarei.
E momentul pe care l-am considerat potrivit pentru a mă înscrie în cursa internă din PNL, pentru desemnarea candidatului pentru funcția de primar.

Nu e un gând pentru mine personal, e pentru Timișoara, pentru echipa liberală, pentru toți cei care îmi arată susținerea, dar și pentru cei care cred că orașul nostru merită mai mult: respect, curățenie, liniște, organizare și mai puține scandaluri.

Timișoara are nevoie de dezvoltare și de oameni cu viziune care să înțeleagă spiritul orașului: gândire liberală, multiculturalism și tradiții bănățene.

CITEȘTE ȘI: Valentin Calafeteanu: „Trebuie să ne sacrificăm pentru a aduce titlul la Timişoara”

PNL are resurse suficiente încât să poată aduce în fața cetățenilor un candidat capabil să ducă Timișoara pe linia corectă. Iar cursa internă este nu doar necesară, ci și sănătoasă. Competiția aduce întotdeauna performanță, iar câștigul va fi un oraș pentru oameni, administrat cu viziune, cu decență, cu responsabilitate și curaj”, a scris Tabără pe rețeaua de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *