Coronavirusul nu-i sperie! Oameni din Timiș, amendați pentru că nu respectă reguli pentru combaterea epidemiei

Aproape de 200 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în județul Timiș, aflat în primele locuri ale clasamentului negru al epidemiei. Cu toate acestea mai sunt timișeni care nu respectă reguli impuse de ordonanțele militare.

CITEȘTE ȘI: Scandalul de la Maternitatea Odobescu bubuie și în politică

În șapte aprilie, polițiștii timișeni au aplicat 198 sancțiuni contravenționale în valoare de 388.500 lei pentru nerespectarea unor reguli de restricționare a circulației.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 6 sanctiuni contravenționale in valoare totală  de 6.000 lei.

La ora actuală, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în județul Timiș sunt 426 persoane aflate în izolare la domiciliu. Totodată, în județul nostru sunt, în acestă dimineață,  599 persoane carantinate.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.