Coronavirus la Buziaș. Au apărut două noi cazuri. Ce spune primarul

Au apărut două noi cazuri de coronavirus la Buziaș, unul chiar în oraș, iar altul în satul aparținător Bacova. Primarul Sorin Munteanu face apel la locuitori să respecte distanțarea socială, precizând și măsurile luate de autorități pentru a proteja populația:

”Era doar o chestiune de timp până să apară și la noi persoane depistate pozitiv. Nu mă refer la colegul de la Poliția Locală, ci la două persoane -una din Buziaș și cealaltă din Bacova, persoane pe care nu le aveam în raportările noastre ca persoane sosite din străinătate sau izolate -ca persoane de contact, cu persoane contaminate!

Asta-i perversitatea flagelului , care ne bântuie lumea, de ceva vreme! Vreau să vă asigur că vom continua să ținem sub control toate persoanele aflate în izolare. Vom continua curațirea-spălarea drumurilor și aleilor centrale cu substanțe de dezinfecție. Procedeul de dezinfecție se continuă în scările de bloc prin pulverizare (unde s-au montat deja dispersoare cu dezinfectant); în zonele centrale, mai frecventate!

Toate eforturile sunt pentru diminuarea consecințelor nefaste ale acestui blestemat virus! Sunt convins că sunteți conștienți cu toții că numai împreună vom reuși să depășim momentul, păstrând distanța și evitând contactele directe! Dumnezeu să ne ajute”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns