Cornel Florin Ilca, candidatul  Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Timișoara: Este pregătit să devină o parte a schimbării, una care să transforme orașul natal într-unul cu adevărat european

Cornel Florin Ilca, candidatul  Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local Timișoara, are 60 de ani, este născut, lucrează și locuiește în Timișoara, și se prezintă în fața alegătorilor cu atitudinea de a performa în ceea ce face.

Încă din liceu, a excelat în științele exacte, fiind un elev eminent și un olimpic național. A absolvit Facultatea de Telecomunicații din Timișoara, iar pe parcursul studiilor s-a auto-susținut financiar, ajutând chiar alți elevi să fie admiși la facultățile dorite. Absolvind studiile superioare cu o medie excepțională, și-a găsit primul loc de muncă în județul Timiș, unde în scurt timp a obținut un brevet de inventator, dovedind de la început o creativitate remarcabilă.

A lucrat la AEM Timișoara, unde, după numai 1 an, a fost promovat într-o poziție de conducere, grație implicării și responsabilității de care a dat dovadă în cadrul echipei. A fost angajat la prima companie multinațională din Timișoara, ALCATEL, unde, din poziția de responsabil de asigurare a calității, a contribuit la livrarea și la instalarea primei centrale telefonice digitale din Timișoara.

Florin Ilca dorește să aducă bunele practici învățate și vasta experiență profesională, acumulată în decursul celor 23 ani din poziția de inginer de telecomunicații la VODAFONE și la NOKIA, în cadrul Consiliului Local, ajutând astfel la dezvoltarea rețelei urbane de telecomunicații din Timișoara.

Florin are trei băieți și a fost un vizionar, având inspirația de a investi pe termen lung în educația acestora, fiindcă ei fac cunoscut peste hotare renumele Timișoarei, iar acesta reprezintă ,,proiectul” său cel mai de succes, unul de care este deosebit de mândru.

Din dorința de a contribui la identificare și la rezolvarea problemelor comunității din care face parte, Florin a fost membru al Consiliului de Administrație al școlii din cartier timp de 14 ani, acumulând o experiență fabuloasă pe care va dori să o pună in slujba creșterii autonomiei locale a unităților de învățământ din Timișoara. Perseverent si responsabil, cu o mare putere de munca și orientat întotdeauna spre rezultate, Florin este pregătit să devină o parte a schimbării, una care să transforme orașul natal într-unul cu adevărat european.

Acest material a fost comandat de Partidul Unitate, Libertate și Solidaritate (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de operatorul economic TIMPRESS SA.

Cod unic de identificare: 21200391.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns