Copilul de patru anişori a pierdut lupta cu viaţa, după ce a ars într-un incendiu produs în vestul ţării

Copilul în vârstă de patru ani care a fost surprins de un indendiu izbucnit în curtea părinţilor, a murit la spital.

Purtătorul de Cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, spune că în ciuda eforturilor depus ed emedici pentru a-l salva pe micuțul care a ars în incendiul de la Țipari, acesta a pierdut lupta cu viața ieri noapte, în jurul orei 23.

Reamnintim că un copil în vârstă de patru anişori are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, după ce a fost ars de flăcările care au cuprins o căpiţă de fând situată în curtea familiei.

În județul Arad, în localitatea Țipari, s-a deplasat de urgență un echipaj al ISU Arad care a fost chemat în urma producerii unui incendiu.

Focul s-a produs la o căpiță cu fân în curtea unei familii din localitate, iar la fața locului a fost și un copil de patru ani care se juca. Acesta a fost în raza incendiului și a suferit arsuri extrem de grave.

La fața locului a sosit îndată și un echipaj SMURD care l-au intubat pe copil și acum îl pregătesc să îl deplaseze de urgență la Spitalul Județean Arad.

Copilul intubat a ajuns la Spitalul Județean Arad unde a fost efectiv înconjurat de medici specialiști care îi analizează la ora actuală starea. Arsurile copilului sunt extrem de grave și îi acoperă într-o proporție de aproximativ 90% din suprafața corpului, conform specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns