Bazin de înot didactic într-o localitate din Timiş

La Gătaia se încearcă încurajarea şi stimularea tinerilor, în ideea ca aceştia să-şi aducă aportul la bunăstarea oraşului.

Astfel, primăria şi consiliul local au premiat elevii care au obţinut rezultate meritorii la olimpiade şi concursuri şcolare. S-au acordat bani în funcţie de performanţe, cele mai mari sume fiind de 800 de lei.

„Ne dorim să încurajăm performanţa învăţământului din Gătaia şi să îi stimulăm pe tineri să înveţe, să se străduiască pentru a avea rezultate bune.

Nu trebuie să ne fie teamă să intrăm în competiţie cu cele mai bune şcoli şi licee din judeţ”, a declarat primarul Raul Cozarov.

Tot în acest context, Consiliul Local Gătaia a aprobat un parteneriat de asociere cu Consiliul Judeţean Timiş, în vederea realizării unui bazin de înot didactic.

Programul face parte dintr-un proiect pilot de înfiinţare a unor astfel de bazine, iar în Gătaia ar fi binevenit, având în vedere că există peste 900 de elevi.

Bazinul ar urma să aibă o dimenisune de 25 x 12,5 metri, o adâncime între 1,20 şi 1,80 metri şi o capacitate de 65 de persoane simultan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns