Copilărie de coșmar pentru doi frați: tatăl vitreg, poliţist, i-ar fi chinuit şi înfometat, ba chiar i-ar fi bătut crunt cu bastonul

Reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare, la Timișoara

Copilărie de coșmar pentru doi frați: tatăl vitreg, poliţist, i-ar fi chinuit şi înfometat, ba chiar i-ar fi bătut crunt cu bastonul

Copilărie de coşmar pentru doi fraţi, un băiat de nouă ani şi o fetiţă de zece ani, din Arad. Tatăl vitreg, poliţist, i-ar fi chinuit şi înfometat, ba chiar i-ar fi bătut crunt cu bastonul. Băiatul n-a mai suportat calvarul şi s-ar fi dus singur la postul de poliţie unde l-a reclamat. În loc să-şi apere copiii, mama s-a căsătorit cu individul ca să-i convingă pe oamenii legii că e un om bun. Planul nu i-a reuşit: copiii au ajuns în grija statului şi au obţinut ordin de protecţie împotriva părinţilor, conform observatornews.ro.

Băiatul şi fata au trecut prin iad acasă într-o comună din Arad. Tatăl vitreg, agent la Poliţia Transporturi, în vârstă de 35 de ani, ar fi făcut instrucţie cu ei. Bastonul de poliţist s-a transformat în instrument de tortură pentru cei mici.
Şirul ororilor nu s-a oprit aici: i-ar fi legat de copacii din grădină, i-ar fi ţinut cu tălpile goale pe pietre şi cu mâinile ridicate. Poliţistul ar fi pus lacăt pe frigider şi îşi ţinea copiii înfometaţi. Mama ar fi ştiut totul, dar n-a mişcat un deget ca să-i ajute.

CITEȘTE ȘI: 8 case tradiționale din Timiș vor fi reabilitate cu 480.000 de euro

În faţa colegilor săi de la poliţie, bărbatul a negat totul. În mod surprinzător, când a început ancheta, mama nu a fost de partea copiilor, ba chiar s-a căsătorit cu individul. Cu toate astea, cei mici au obţinut o hârtie prin care îşi ţin părinţii la distanţă.

Continuarea pe observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *