Copil de 6 ani, ucis de câinele familiei, din rasa Ciobănesc caucazian

Tragedie în Banat! Pieton de 75 de ani, accidentat mortal de un şofer în vârstă de 18 ani

Poliția a precizat că un copil de 6 ani a murit după ce a fost mușcat de un câine al familiei în zona gâtului. Copilul era în grădină.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr de 19 ani, din Lugoj, a provocat un accident cu 4 victime la marginea orașului

Poliția Orașului Racari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conțești, a fost mușcat de un câine.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinței, ar fi fost mușcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urma leziunilor, minorul a decedat.

Cadavrul copilului atacat de câine a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmbovița în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal și efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Activitatea de cercetare penală se efectuează sub coordonarea și supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

sursa: g4media.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Copil de 6 ani, ucis de câinele familiei, din rasa Ciobănesc caucazian

  1. Un copil nevinovat a murit… un câine nevinovat va fi eutanasiat… Părinţii şi foştii „proprietari” ai câinelui vor supravieţui să se împuieze din nou… Nu blestem aici ca să nu îmi iau block…
    Prin alcătuirea lui, nici un câine nu e agresiv… câinele mare se crede mic, câinele mic se crede mare… omul se crede inteligent… cine se înşeală?
     
    Măi flăcăilor! Nu vă mai daţi vârloni înalţi ca bradul cu… că nu sunteţi…
    Înainte de a vă lua un câine de pază şi protecţie… întrebaţi în stânga şi dreapta, documentaţi-vă şi ţineţi-vă de cele care vă sunt spuse şi recomandate… Pentru pază şi protecţie aveţi soluţii alternative… şi nu-i ţineţi uitaţi de lume în padocuri betonate doar pentru că aveţi bani dar n-aveţi minte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *