Copil român, uitat într-o parcare din Ungaria, pe autostrada M5. Reacția polițiștilor maghiari

Copil român, uitat într-o parcare din Ungaria, pe autostrada M5. Reacția polițiștilor maghiari

Un adolescent român, care se întorcea din Italia împreună cu mama lui, a fost uitat, marţi, într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria.

Băiatul de 14 ani a coborât din autocar alături de alţi călători pentru o pauză obişnuită şi a mers la toaletă. În momentul în care s-a întors în parcare a observat că autocarul plecase fără el. Speriat, fără acte şi fără telefon, copilul a cerut ajutor oamenilor care se aflau în parcare. Un bărbat a alertat poliţia care a venit şi l-a luat pe băiat pentru a-l aduce la vama Nădlac, acolo unde îl aştepta mama lui, conform observatornews.ro.

Băiatul a fost dus de poliţişti la mama lui

Întreaga poveste a fost publicată de poliţiştii ungari pe pagina de Facebook, iar postarea a strâns în scurt timp mii de reacţii, potrivit Ştiri Diaspora.

„Ieri un bărbat a făcut un anunț că un băiețel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona de odihnă Csengelei. Se dovedește că tipul a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon și acte. Colegii noștri din Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndrepta spre casă dintr-o cursă italiană spre România cu un autobuz turistic și s-au oprit să se răcorească un pic.

CITEȘTE ȘI: Adolescenta care a lovit cu sălbăticie o fată de 11 ani, pentru că „s-a dat la gagicul ei”, a mai bătut încă două, motivul fiind acelaşi (video)

Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieșit, s-a trezit singur în locul de odihnă, autobuzul a plecat fără el. Patrulele au reușit să informeze compania de autobuze și l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autobuzul întors din România era deja acolo și mama lui îl aștepta”, scrie în postarea de pe pagina de Facebook – PoliceHungaryOfficial.

Foto: Facebook @PoliceHungaryOfficial


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *