Copil dispărut din Sibiu, găsit în vestul țării

Copil dispărut din Sibiu, găsit în vestul țării

Copil dispărut din Sibiu, găsit în vestul țării

În dimineața zilei de 31.10.2022, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au predat Poliției Municipiului Arad un copil de 11 ani din Sibiu, declarat dispărut de tatăl său, în urmă cu două zile.

Agenții de poliție locală au intensificat patrulările pedestre în municipiu, în contextul sprijinului solicitat de polițiștii sibieni de a participa la găsirea unui minor din localitate căutat de părinți, plecat de acasă vineri seara, într-o direcție necunoscută.

CITEȘTE ȘI: O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova (video)

Drept urmare, în această dimineață, în jurul orei 8:20, polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat copilul care rătăcea dezorientat în zona Pieței Mihai Viteazul.

Băiatul a declarat polițiștilor locali că s-a lăsat convins să plece de acasă de un individ mai în vârstă decât el, identificat după poreclă.

CITEŞTE ŞI: Șofer prins la volan cu o alcoolemie uriașă: 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Acesta l-a și adus în Arad, promițându-i că va face bani practicând cerșetoria, activitate pe care au inițiat-o imediat ce au coborât din tren și pe care au continuat-o împreună timp de 2 zile, noaptea dormind în zona gării, conform radioresita.ro.

În această dimineață însă, copilul s-a trezit singur fiind lăsat „să se descurce” pe străzi, persoana respectivă nemaifăcându-și apariția.

Tatăl băiatului, sosit în Arad în această dimineață pentru a-și căuta copilul de care aflase de la Poliția Transporturi Feroviare Sibiu că a urcat într-un tren cu această destinație, a fost prezent la secția de poliție în momentul predării copilului de către polițiștii locali.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *