Copiii noștri

Începând din această săptămână, cotidianul „Renașterea bănățeană” vă propune o nouă rubrică. Supuși, zilnic, unei avalanșe de știri negative, dorim să prezentăm și altfel de materiale (așa cum am mai făcut și până acum, însă de data aceasta vrem să conferim acestui demers o anumită periodicitate), având ca subiect copiii.

În timp ce crește de la o zi la alta numărul celor care afirmă că noua generație e preocupată doar de telefon și de internet (rețele sociale, jocuri etc.), vom aduce în fața dumneavoastră cazuri concrete ale unor copii de lângă noi care – indiferent că stau sau nu, mai mult sau mai puțin, pe telefon/internet – sunt dornici să învețe, să cunoască, să știe cât mai multe despre lumea în care trăiesc, copii care au pasiuni în domenii diverse – cultură, știință, sport etc. -, în care unii dintre ei reușesc chiar să facă performanță.

Vă invităm, așadar, să-i cunoașteți și să vă bucurați de ei, împreună cu noi.

Puteți chiar să ne ajutați să le prezentăm cititorilor cât mai multe povești frumoase, trimițându-ne pe adresa de e-mail a redacției – [email protected] – astfel de exemple.

Pe timișoreanul Lucas Kohl îl cunoaște multă lume, el fiind cel care a câștigat a șasea ediție a concursului ”Next Star”, membru al formației ”Peregrinii”, olimpic național la pian, dar la fel de talentată și cunoscută este și sora lui Jacqueline Kohl, elevă în clasa a XII-a a Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau”.

Povestea tinerei Jacqueline Kohl o aflați, într-o galerie de imagini, citind ziarul „Renașterea bănățeană” – ediția tipărită – de luni, 8 octombrie 2018.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns