Copia lui Amza Pellea, la "Românii au talent". Nea Marin de Timișoara l-a cucerit, pe vremuri, până și pe adevăratul Amza (video)

Tuesday, August 9, 2022

Copia lui Amza Pellea, la „Românii au talent”. Nea Marin de Timișoara l-a cucerit, pe vremuri, până și pe adevăratul Amza (video)

ion cristina

O nouă ediție „Românii au talent”, o nouă serie de povești emoționante. Vineri seara, un taximetrist din Timișoara a cucerit publicul cu umorul său, fiind o sosie redutabilă a celebrului Amza Pellea. Juriul i-a recomandat însă să vină și la anul, cu un monolog propriu.

Direct de la Timișoara, simpaticul domn Ion Cristina, născut de fapt în Pătulele, județul Mehedinți, i-a adus lui Amza Pellea un omagiu surprinzător. ”Îmi place când lumea mă strigă Nea Mărin”, a spus acesta înainte de a urca pe scenă. Sosia lui Amza Pellea are însă un regret, acela că nu a mai putut să se bucure de viața de artist. Dar iată că a avut ocazia să cucerească juriul și publicul la „Românii au talent” (PRO TV). Ion Cristina nu este străin de televiziune, el fiind vedetă la Știrile PRO TV încă din anul 2008, când postul de televiziune l-a filmat în câmpul muncii, adică în timp ce lucra ca taximetrist.

Cine e Ion Cristina, copia lui nea Marin de la „Românii au talent”

Îndrăgostit de Amza Pellea, Ion Cristina (59 de ani) este absolvent al Școlii de muzică populară și actorie din București și a devenit timișorean prin adopție. Înainte de pandemie, cânta noaptea la petreceri, iar ziua făcea taxi, că să-și rotunjească veniturile. Taximetrie face și acum. În ambele ipostaze însă nu uita să se deghizeze complet în nea Marin, cu portul popular și papornița de praz după el, spre deliciul și admirația clienților. Ion Cristina a povestit pentru stirileprotv.ro că l-a și cunoscut pe Amza Pelea, pe când făcea armata la Mangalia, în anul 1980. Amza lucra la un film acolo, iar Ion Cristina a profitat de ocazie, pentru a-i arăta ce știe. Marele actor a fost surprins și i-a zis “Vino la București, să te fac mare actor!”. Nu a ajuns mare actor, dar a jucat o perioada la teatrul Ion Creangă și a făcut spectacole pentru copii, iar vineri seara a smuls zâmbete și aplauze și din partea juriului, și din partea spectatorilor, la „Românii au talent”, sezonul 11.

 

 

click.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Renasterea Banateana