Controale și amenzi, în județul Timiș: restricțiile impuse de pandemie nu sunt respectate

Polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

CITEȘTE ȘI: Fără permis și drogat la volan, urmărit de polițiști, a făcut accident pe o stradă dintr-un oraș din județul Timiș

La activităţi au participat 271 de forţe de ordine, fiind verificate 96 de societăți comerciale, precum şi 82 de mijloace de transport persoane, dintre care 33 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.500 de persoane.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 210 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 57.200 de lei. Dintre acestea, 170 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.700 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 38 de sancțiuni în valoare de 13.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

 

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns