Controale, în Timiș, privind măsurile de carantină și izolare la domiciliu. Ce au descoperit autoritățile

razie coronavirus

După ce zilele trecute primarul Nicolae Robu anunța că 55 de oameni care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu nu au fost găsiți acasă, controalele au continuat. Au fost date, în continuare amenzi, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a extinderii epidemiei de COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Măsuri Coronavirus. Aproape 6.000 de români au fost amendați pentru că au ieșit, nejustificat, din casă

Din fericire, în ultimele 24 de ore, din  cele 2289 de persoane verificate dacă respectănormele de izolare sau carantina, toate au respectat măsurile impuse de autorități.

În schimb, restricționarea circulației este încă o problemă pentru mulți timișeni. În ultimele 24 de ore polițiștii au dat 256 de amenzi contravenționale în valoare de 422.601 de lei pentru nerespectarea măsurilor din ordonanța militară în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Controale, în Timiș, privind măsurile de carantină și izolare la domiciliu. Ce au descoperit autoritățile

  1. Stimați ziariști, aveți posibilitatea să ne dați o situație (protejând datele personale) câte amenzi sunt plătite din toate cifrele pe care le publicați, inclusiv cele acordate pentru cei care aruncă gunoiul pe stradă, parcări în locuri nepermise. Fără acestea, toate aceste cifre devin desuete.

Lasă un răspuns