Controale în Timiș: Bărbați depistați băuți sau drogați la volan

Urmărit internațional depistat de polițiști într-un oraș din Banat

Controale în Timiș: Bărbați depistați băuți sau drogați la volan.

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai mulți bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

La data de 04.02.2023, în jurul orei 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe DJ 691 în localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 04.02.2023, în jurul orei 23:57, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Drubeta din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

CITEȘTE ȘI: Ce facem dacă suntem pe munte, martorii unui incident soldat cu victime, accidentate sau cu starea de sănătate afectată? Sfaturile Salvamont

La data de 05.02.2023, în jurul orei 00:34, polițiștii Serviciului Rutier Timiş au oprit pentru control pe Calea Timișoarei din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 05.02.2023, în jurul orei 03:04, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control pe strada Corneliu Coposu din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *