Contre între Sorin Grindeanu și Clotilde Armand: „Un nou Florin Roman” / „Doamna a produs atâta gunoi, încât aruncă până la Timișoara”

Contre între Sorin Grindeanu și Clotilde Armand

Un schimb dur de replici a intervenit sâmbătă, pe Facebook, între vicepremierul Sorin Grindeanu și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce soțul acesteia din urmă, matematicianul Sergiu Moroianu, a pus sub semnul întrebării existența unei cărți de matematică pe care actualul ministru al transporturilor și-a trecut-o în CV și care îl are drept coautor pe tatăl său.

CITEȘTE ȘI: Olanda a intrat în lockdown pe perioada sărbătorilor

„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie la recentul scandal care a dus la demisia proaspătului ministru al digitalizării. „Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1, încât a început să arunce cu el până la Timişoara”, a replicat Sorin Grindeanu, menționând în context și numele Egis, aluzie la compania la care a lucrat Clotilde Armand și care a avut un contract controversat de consultanță pentru Autostrada Transilvania, conform digi24.ro

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, arată că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care și-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

Cartea, care se numește „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, ar fi apărut la Editura Ionescu din Caransebeș, în 2002. Deși au trecut 19 ani, volumul nu este disponibil nicăieri. „Nimeni nu a avut vreodată în mână vreun exemplar din cartea domnilor Grindeanu”, susține Sergiu Moroianu. Totuși, la un moment dat, într-un interviu filmat, Sorin Grindeanu a arătat cartea, iar în 2017 a postat și pe contul personal de Facebook copertele ei.

„Am mai răspuns acum 4 ani pe subiectul cărții. Ea există, am arătat-o, e scrisă cu un profesor de matematică, aș zice chiar bun. Lucrurile sunt foarte clare, mai puțin pentru familia Armand care intrase într-un con de umbră. Doamna Armand a produs atâta gunoi în sectorul 1 încât a început să arunce cu el până la Timișoara. O sfătuiesc să se uite în Sectorul 1 pe care ar trebui să îl administreze și să treacă la muncă. Ps: Clotilde, vreți să deschidem o acoladă și să vorbim despre Egis sau ne rezumăm la șobolanii, gunoiul și mizeria din sectorul 1?!”

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Contre între Sorin Grindeanu și Clotilde Armand: „Un nou Florin Roman” / „Doamna a produs atâta gunoi, încât aruncă până la Timișoara”

  1. Daca nu memoria nu ma insala, „gunoiu” este specialitatea celor care alcatuiesc aceasta alianta aflata astazi pe culmile guvernarii si din care unii scot opere de arta, bijuterii, excursii fara numar, lingouri, chiar diamante! 😉

Lasă un răspuns