Contraprotest, în vestul țării. Ce s-a întâmplat în fața celei mai mari secții pentru tratamentul bolnavilor de coronavirus din oraș

După ce în mai multe localități din țară protestatarii care contestă eficiența măsurilor de protecție, precum purtarea măștii sau distanțarea socială, au făcut scandal în fața spitalelor unde sunt tratați bolnavii de coronavirus, aducându-le acuzații grave medicilor, zeci de arădeni au organizat un contraprotest cât se poate de pașnic.

Ei au mers în fața celei mai mari secții de coronavirus din oraș, au așezat buchete de flori în curtea instituției și i-au aplaudat pe medicii care ieșeau din tura.

Aceștia, epuizați de muncă pe care o fac în continuu pentru salvarea bolnavilor, de mai bine de un an, și necăjiți pentru acuzațiile care li s-au adus, au fost impresionați de gestul arădenilor, cărora le-au mulțumit pentru faptul că le apreciază strădania.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Contraprotest, în vestul țării. Ce s-a întâmplat în fața celei mai mari secții pentru tratamentul bolnavilor de coronavirus din oraș

Lasă un răspuns