Caz incredibil în Timiș. Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unei familii de traci: erau obligați să doarmă în corturi și nu mergeau la școală

Un tânăr și-a lovit bunicul și i-a spart geamurile de la casă și de la mașină
Cazul familiei respective a ajuns în atenția opiniei publice încă de anul trecut, când au încercat să intre în România, venind din Danemarca, mama, tatăl și trei copiii, fără acte valabile.
Adulții susțineau că sunt traci și au făcut un scandal monstru la vamă.
O vreme mai târziu, cel mai mic dintre copii se stingea din viață la spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, atunci fiind deschisă o anchetă pentru că exista suspiciunea că a fost adus prea târziu ca să primească îngrijiri și că ar fi putut fi salvat dacă ajungea mai devreme pe mâna medicilor.

Între timp, vecinii familiei au sesizat autoritățile pentru că ceilalți doi copii erau neglijați și nu erau înscriși la școală. Printre altele, tatăl lor i-ar fi obligat să doarmă afară, în frig, în corturi, ca să-i călească.

Reprezentanţi ai DGASPC Timiş însoţiţi de jandarmi  au mers în localitatea unde stă familia de traci,  Mâtnicu Mic, pentru a ridica în regim de urgenţă  cei doi minori care erau expuşi la primejdii şi neglijaţi de familie.
La vederea echipajelor de jandarmi, bărbatul a devenit agresiv şi s-a baricadat cu copiii în casă.
Jandarmii au fost nevoiţi să folosească spray-uri lacrimogene şi să spargă uşa, reuşind să ia copiii.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Caz incredibil în Timiș. Jandarmii au intervenit pentru a lua copiii unei familii de traci: erau obligați să doarmă în corturi și nu mergeau la școală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *