Continental Engineering Services continuă să se dezvolte la Timișoara

O fabrică de piese auto cu mii de angajați și în România se pregăteşte de restructurări. 5.500 de oameni vor rămâne fără serviciu, la nivel mondial

Continental Engineering Services (CES), una dintre diviziille multinaționalei Continental, își dezvoltă activitățile prin crearea de noi funcții în sediul său din Timișoara. În acest fel, compania își crește capacitatea de a oferi servicii complete în domeniul automotive și non-automotive în regiune.

CES Timișoara face parte din Continental Automotive România. Peste 150 de ingineri și informaticieni din cadrul companiei lucrează aici la proiecte dintr-un spectru larg de activități, pentru clienți din întreaga lume. Ei oferă soluții inovatoare specifice fiecărei companii, în arii precum dezvoltare software, hardware, mecanică și producție în serie mică.

Inginerii timișoreni sunt specializați în integrarea sistemelor electronice de interior, precum și în implementarea soluțiilor de mobilitate inteligentă și a tehnologiilor eficiente pentru domeniul automotive și non-automotive. Astfel, componentele care au fost deja testate în producția pe scară largă, cum ar fi senzorii, actuatoarele sau unitățile electronice de control, precum și serviciile de dezvoltare a sistemelor, pot fi personalizate și croite pentru a se potrivi nevoilor clienților.

Sediul din Timișoara deservește în special companii din estul Europei care au în portofoliu și proiecte care presupun producție în serie limitată. Clienții beneficiază de acces exclusiv la tehnologiile deja încercate și testate de Continental.

Fondată în 2006 ca filială a Continental AG, Continental Engineering Services GmbH, cu sediul în Frankfurt pe Main, s-a transformat într-un partener internațional de dezvoltare și cercetare și producție pentru clienții auto și industriali. CES dezvoltă și produce noi soluții pentru provocări tehnologice în domeniile de competență ale interiorului, grupului de propulsie și șasiului și adaptează tehnologii dovedite de volum mare pentru serii mici, nișă, două roți și vehicule speciale, precum și pentru aplicații industriale. Astfel, compania face ca mobilitatea să fie ușor de utilizat, eficientă, sigură și confortabilă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *