Containerele, o soluție pentru școlile timişorene fără spațiu

Primăria Timișoara a finalizat procedura de achiziție a unor construcții modulare cu destinația de spații de învățământ pentru șase săli de clasă la Școala gimnazială nr. 30 din Zona Soarelui, unde se fac lucrări de extindere.

Valoarea estimată a fost de 512.605 lei fără TVA, iar firma câștigătoare a licitației s-a angajat să furnizeze containerele cu 414.000 de lei. Contractul va fi în curând încheiat, iar peste două luni noile clase vor trebui să fie funcționale.

„Vom lua șase containere pentru Generală 30, iar eu vreau să cumpărăm mult mai multe. Nu avem de ce să fim reținuți, containerele sunt o soluție pentru mai multe școli din Timișoara”, a spus primarul Nicolae Robu despre această achiziție.

De asemenea, a fost stabilită firma care se va ocupa de serviciile de proiectare și asistență tehnică pentru construirea unui nou corp cu parter și un etaj la Școala gimnazială nr. 13 de pe strada Musicescu. Documentația va costa 68.500 de lei fără TVA, iar termenul de finalizare este de trei luni.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Containerele, o soluție pentru școlile timişorene fără spațiu

Lasă un răspuns