Consiliul Local Timişoara a votat în fuga calului câteva hotărâri

consiliul local timisoara nov 2018

Cu aproape 40 de minute a întârziat, vineri, şedinţa de plen a Consiliului Local Timişoara, dar în cele din urmă s-a întrunit cvorumul minim, de 14 persoane, pentru a putea fi adoptate câteva hotărâri.

Mai puţin de jumătate, de fapt, dintre cele trecute pe ordinea de zi – 29 la număr – căci cele care necesitau 18 voturi nu au putut fi supuse aprobării.

CITEȘTE ȘI: Bărbat înjunghiat în plină stradă, la Timișoara

Consilierii PSD şi ALDE au absentat în bloc, fără a-şi anunţa motivul, dar primarul Nicolae Robu a avut emoţii şi din pricina unor colegi de partid care au întârziat, în timp ce la capitolul absenţelor din tabăra sa trei fuseseră preanunţate, respectivii fiind plecaţi din ţară, iar un alt liberal – Eugen Grigoroiu – care a ţinut să participe ieri, la Universitatea de Vest, la decernarea titlului de Doctor Honoris causa Simonei Halep, a rămas blocat într-o parcare şi nu a mai putut ajunge la şedinţă, anunţând telefonic, însă, incidentul.

Unanimitate, pe bandă rulantă

Deşi a demarat cu o întârziere mare, şedinţa s-a distins prin viteza apreciabilă cu care au fost aprobate hotărârile care necesitau cvorumul minim.

CITEȘTE ȘI: Este oficial: Cel mai aşteptat program Rabla a intrat în vigoare. Cum puteţi lua vouchere pentru a vă schimba frigiderul, maşina de spălat sau electrocasnicele vechi

În mai puţin de 10 minute, toate au trecut cu unanimitatea celor numai 14 voturi exprimate.

Nici măcar un paragraf nu a provocat dezbatzeri! Printre hotărârile adoptate s-au numărat cele cu referire la aprobarea participării municipalităţii, în calitate de partener, la un proiect care vizează investiţii în unităţi spitaliceşti, la redimensionarea unei construcţii de pe strada Ştefan cel Mare nr. 42, având destinaţia de centru de afaceri, precum şi la aprobarea unor documentaţii de avizare a unor lucrări la unele obiective edilitare.

CITEȘTE ȘI: Candidat-surpriză la Dumbrăviţa

Mai rămâne de văzut ce se va întâmpla la proxima şedinţă de plen a consilieruilor locali Timişoreni, dar e de aşteptat o prezenţă mult mai consistentă, căci se va discuta inclusiv despre împărţirea banilor din bugetul local.

Mai exact, despre o rectificare bugetară, dar şi despre „alte proiecte importante”, după expresia lui Nicolae Robu din finalul şedinţei foarte restrânse de vineri.

premii renasterea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *