Consilierul Radu Țoancă anunță o nouă amendă istorică pentru administrația Fritz

Țoancă

Consilierul Radu Țoancă anunță o nouă amendă istorică pentru administrația Fritz

15 de milioane de euro ar fi valoarea următoarei amenzi încasate de Primăria Timișoara pentru neachiziționarea certificatelor verzi.

Anunțul a fost făcut de consilierul local PSD Radu Țoancă, cel care spune că amenda va genera falimentul Colterm:

”Falimentul Colterm este iminent și depinde de Administrația Fondului de Mediu

O nouă amendă rușinoasă pentru imaginea Timișoarei și fatală pentru sistemul centralizat de termoficare este pe drum spre Colterm !

AFM așteaptă confirmarea ANRE privind numărul certificatelor restante și va notifica oficial compania în aceste zile. Cuantumul acestor penalități pentru neachiziționarea , până la data de 30 aprilie, a 153 443 de certificate EUA aferente anului 2021 , este de 15 milioane de euro !!!

Este al doilea an consecutiv când societatea Colterm primește o astfel de sancțiune financiară de la Administrația Fondului de Mediu ( AFM) , însă de această dată această amendă poate fi capăt de drum pentru firma timișoreana, condusă spre groapa falimentului de viziunea useristă și managementul oamenilor noi din administrația timișoreană. Evident că amenda nu scutește Colterm de plata ( dacă va mai fi cazul !) celor 153 443 de certificate , în valoare de peste 13 milioane de euro.

AFM va solicita, conform procedurilor legale, falimentul Colterm, pentru că obligația de plată era una curentă și nu una anterioară insolvenței , așa că indiferent de jocurile de imagine la care va recurge cu siguranță primarul Fritz ( contestarea amenzii , dar fără șanse reale de anulare ; invocarea grelei moșteniri de la administrația Robu ; aruncarea vinei pe administratorii judiciari etc ) mandatul său va fi asimilat cu falimentul Colterm, cu frigul din instituțiile și casele din Timișoara în sezonul de iarnă 2021-2022!

CITEȘTE ȘI: Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei 2 copii a premeditat gestul

Pentru ca “ tacâmul să fie complet “ din zona Colterm mai vine o veste șocantă : în aceste zile se va mai deschide un dosar penal ( în afara celui instrumentat deja de DNA) pentru sustragere de bunuri de sub sechestru, autorii acestei “ minunate “ fapte fiind persoane din conducerea Primăriei Timișoara și a societății de termoficare”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Consilierul Radu Țoancă anunță o nouă amendă istorică pentru administrația Fritz

  1. Deci tradus pe intelesul cetatenilor orasului Timisoara racordati inca la COLTERM.Aflam de la Primaria Timisoara condusa cu intelepciune ,profesionalism si competenta de USR in frunte cu MAESTRUL DONIMIC FRIG ca si in iarna viitoare veti avea asigurata caldura si apa calda ca iarna care a trecut. Votati USR

Lasă un răspuns