Conectare între aeroport și autostradă

sosea 7

În plenul Consiliului Județean Timiș a fost aprobat poriectul pentru realizarea documentației, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest, pentru un nou drum județean, care să lege Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara cu autostrada A1.

CITEŞTE ŞI: Mărturia unui medic legist: Morţii COVID arată altfel decât tot ce am văzut în cariera mea

Noul drum se va lega cu centura Timișoarei, într-un sens giratoriu, unde CJT va construi patru benzi către aeroport.

„Am votat realizarea documentației, în parteneriat cu ADR Vest, pentru un nou drum județean, care va conecta Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara cu A1.

Este, practic, o nouă descărcare de pe autostradă, o centură a localității Remetea Mare, care odată realizată va rezolva problema traficului intens de aici.

Noul drum se va lega cu Centura Timișoarei, în sensul giratoriu unde Consiliul Județean Timiș va construi patru benzi și, mai departe, spre Aeroportul Internațional Traian Vuia.

Vom realiza acum, cu bani europeni, studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, iar în momentul în care se dă startul următorului ciclu de finanțare, vom fi pregătiți să demarăm licitația pentru execuție”, a explicat Călin Dobra, președintele CJT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *